Kalendarski prikaz - jedinstveni način prikaza putovanja

Naša je misija bila jasna od samog početka: donijeti dodanu vrijednost platformi za praćenje vozila. Naš kalendarski prikaz značajka je koja ispunjava tu namjeru: nije samo inovativna, već i korisna za svakog korisnika.

Interaktivni kalendarski prikaz donosi novu dimenziju vašem radu

Naš kalendar uistinu donosi novu dimenziju zapisima dnevnika - omogućuje vam da vidite povijest vozila na vrijeme. Sada možete analizirati putovanja i cjelokupnu aktivnost vozila razvrstanih u dane, tjedne ili mjesece.


Samo odaberite vozilo i kalendar će prikazati svaki sat, dan ili tjedan kada se vozilo kretalo. Klikom na neko od putovanja dobit ćete detaljnije informacije, uključujući nazive vozila ili njihovu kilometražu.


Vidite li nešto neobično? Putovanje koje ne bi trebalo biti tamo, na primjer? Kalendar ne samo da može ubrzati vaš tijek rada, već vam omogućuje da vidite vozila u potpuno drugačijem kontekstu.
Mjesečni, tjedni i dnevni prikaz

Kalendarski prikaz može biti mjesečni, tjedni ili dnevni.


Mjesečni i tjedni pregled prikazuju popis vozila koja su aktivna u određenom vremenskom intervalu. Popis također prikazuje vozila i kilometražu


Ako vam je potrebno malo više detalja, prijeđite na dnevni prikaz. Ovdje možete vidjeti aktivnosti vozila prema satima. Vrlo korisna značajka kada trebate znati točno vrijeme kada su automobili došli na posao ili kada su strojevi počeli raditi.


Kalendarski fokus može se brzo prebaciti naprijed-nazad, tako da ništa neće proći neopaženo. To je upravo svrha sustava praćenja vozila: nikada ne propustiti ništa.


Pročitajte i o našim ostalim značajkama: Glavni zaslon i dnevnik s inteligentnim prikazom karata.


Imate pitanje?
Želite besplatno testirati naš sustav?

Ostavite nam svoje podatke, kontaktirat ćemo Vas.