GPS Nadzor glavni zaslon - moćan alat za praćenje vozila

Sučelje s mnoštvom gumbi i značajki nije uvijek funkcionalno. Zato se GPS Nadzor usredotočio na korisne funkcije i upotrebljivost. To su principi na kojima se temelji naša platforma za praćenje vozila.

Sve što ste oduvijek željeli znati o vozilima tvrtke. Na jednom zaslonu

Glavni zaslon u GPS Nadzor on line platformi - ili popis vozila - je mjesto gdje se nađete nakon prijavljivanja. Zaslon popisa vozila je podijeljen u dva dijela: na popis vaših vozila i kartu.


Ni popis niti karta nisu previše detaljni u početnom prikazu, ali oboje služe za brz pregled. Odmah ste informirani o trenutnoj situaciji. Možete vidjeti gdje su sva vaša vozila i jesu li u uporabi.


Trebate li više pojedinosti o vozilima? Ili vam je karta premala? Ne morate napustiti glavni zaslon. Samo povucite liniju koja dijeli popis vozila i karte. Povećajte popis da biste vidjeli više informacija o vozilima ili pak povećajte kartu kako bi točnije pratili lokaciju. Linija između popisa vozila i karte je dovoljno elastična kako biste zaslon prilagodili svojim potrebama.Interaktivno, lagano, brzo i jednostavno za upotrebu

Kada govorimo o glavnom zaslonu, tu se ne radi samo o podjeli između karte i popisa vozila. Ta dva dijela zaslona su blisko povezana i međusobno djeluju.


Jednostavno kliknite na ikonu odabranog vozila. Fokus karte pomiče se do samog automobila kojeg tražite. Vidjet ćete ne samo njegov trenutni položaj, već i trenutnu rutu označenu na karti. Također, klikom na vozilo na karti prikazat će se se važne informacije informacije (npr. o trenutačnoj brzini) na popisu vozila.


Pročitajte više o našem jedinstvenom sustavu.

Napredne značajke u samo jednom kliku

Postoje trenuci u kojima korisniku glavni zaslon nije dovoljan. Neki korisnici moraju vidjeti različite vrste karata ili trebaju raditi s pojedinim detaljima u dnevniku putovanja.


Kod GPS Nadzora to nije problem, jer pruža potpune i inovativne značajke kao što su spomenuti dnevnik putovanja ili potpuno novi kalendarski prikaz.

Imate pitanje?
Želite besplatno testirati naš sustav?

Ostavite nam svoje podatke, kontaktirat ćemo Vas.