Odmah ćete zavoljeti naš inteligentni dnevnik putovanja

Svaka platforma za praćenje vozila ima dnevnik putovanja, koji se sastoji od snimljenih pojedinosti o putovanju. No, jesu li svi sustavi za praćenje isti? Mi smo našu platformu unaprijedili nekim važnim značajkama.

Inteligentna karta za bolji uvid kretanja

Prikaz karte je važna stvar (i standardna značajka) u svakoj platformi za satelitsko praćenje vozila. Pokušali smo ga poboljšati i učiniti snažnim alatom koji stvarno donosi dodanu vrijednost vašem radu.


U platformi GPS Nadzor karta je ugrađena u odjeljak dnevnika putovanja te je uredno povezana sa zapisima dnevnika i omogućuje vam brži rad i obradu podataka s većom točnošću.


Kako radi? Samo odaberete putovanje u dnevniku. Vidjet ćete svako kretanje označeno na karti. Možete čak odabrati više putovanja odjednom, svi će se istaknuti na karti. 


Vidite li nešto sumnjivo na karti? Je li se jedno od vozila kretalo zaobilazno ili neočekivano zaustavilo na neobičnom mjestu? Samo kliknite na označeno mjesto na karti i odmah ćete vidjeti relevantni zapisnik dnevnika, uključujući identifikaciju vozila i vozača.Kalendar dnevnika putovanja. Potpuno unaprijeđen

U GPS Nadzoru, kalendar je inteligentan kao i karta. Naš kalendarski prikaz omogućuje analizu svakog putovanja u dnevniku, i to ne samo u prostoru, već i u vremenskoj dimenziji.


Odaberite vremenski interval (sat, dan, tjedan) i prikazat će vam se svaki događaj koji se dogodio u odabranom razdoblju. Možete pregledati podatke za jedno odabrano vozilo ili za cijelu flotu odjednom.

Detaljne informacije i proširene mogućnosti izvoza podataka

GPS Nadzor izgleda jednostavno. To je definitvno bio naš cilj - da GPS Nadzor postane najnaprednija platforma za praćenje vozila, a ujedno i jednostavna za korištenje. S druge strane, ne postoji značajka koja bi vam nedostajala.

Dnevnik putovanja ima sve standardne značajke na koje ste navikli: pohranjuje podatke o kilometrima, vremenima zaustavljanja, punjenju goriva, potrošnji goriva ili brzini. Također uključuje identifikaciju vozača i putovanja za svako vozilo.

Ponekad vam je potreban zapisnik putovanja radi daljnje analize. Ili ćete možda morati prenijeti podatke iz dnevnika putovanja izravno u drugu softversku aplikaciju.

To nije problem za GPS Nadzor. Mogu se izvesti svi zapisi u većini korištenih formata kao što su Excel tablice ili PDF dokumenti. Također vam možemo pomoći pri povezivanju s aplikacijama trećih strana s API-jem.


Pročitajte i o našim ostalim značajkama: GPS Nadzor glavni zaslon.

Imate pitanje?
Želite besplatno testirati naš sustav?

Ostavite nam svoje podatke, kontaktirat ćemo Vas.