Automatska upozorenja za odabrane događaje

Naš sustav za praćenje vozila upozorava vas na događaje koje odaberete. Poruke upozorenja mogu se dostaviti izravno na vaš e-mail ili mobilni telefon.

Upozorenja možete povezati s kretanjem vozila unutar predefiniranog područja (postavljanje područja kretanja). Platforma će vas obavijestiti da je vozilo napustilo određeno područje, ulazi u ciljano područje ili se kreće unutar nekog područja. To je korisno, npr. kada želite znati da li vaši prodajni predstavnici ne prelaze dodijeljeni teritorij.

Razne vrste obavještavanja, putem emaila ili mobitela:

  • Upozorenje o kretanju vozila
  • Obavijesti vezane uz područje kretanja
  • Upozorenje na sumnjive promjene u potrošnji goriva
  • Planirano praćenje rute
  • Obavijest o događaju (servis vozila itd.)
  • Alarm u slučaju krađe vozila
Elektronski dnevnik putovanja

Pratite vozila, vozače, rute, gorivo... I sve ono što trebate znati.

Druga korisna značajka je upozorenje o pokretanju vozila. Primajte obavijesti svaki put kad se vozilo pokrene ili zaustavi. S tajnim gumbom sakrivenim u vozilu, također možete biti upozoreni na situaciju kada se vozilo koristi protupravno (netko pokreće motor bez pritiskanja tajnog gumba).

Ako želite biti sigurni da vaši vozači ne zloupotrebljavaju svoja poslovna vozila, jednostavno omogućite praćenje zakazane rute . Ako automobil odstupi od rute, dobit ćete upozorenje.
Platforma za praćenje GPS Nadzor može upravljati obavijestima o upozorenjima , mogu biti zakazana u kalendaru ili se upozorenje aktivira, primjerice, kada se dosegne određena kilometraža. Sada sigurno više nećete zaboraviti na servis vašeg vozila.

Rezanje troškova jednostavnije je nego što se čini

Kontakt

Recite nam što vam je potrebno

Zatražite ponudu

Pripremit ćemo rješenje za Vas

Ugradnja

Profesionalno ćemo ugraditi tehnologiju za praćenje

Nadzor

Imate potpunu kontrolu nad svojom flotom

Imate pitanje?
Želite besplatno testirati naš sustav?

Ostavite nam svoje podatke, kontaktirat ćemo Vas.